vrijdag, juni 02, 2006

Het ideale kampvuur

Soms is het voorprogramma beter dan de hoofdact. Dat moet je durven/kunnen toegeven.
Afgelopen dinsdag was Nicolai Dunger veel beter dan Josh Ritter. Hoewel de eerste helaas niet iedereen kon overtuigen, deed Ritter te hardnekkig zijn best om in aanmerking te komen voor de titel “ideale schoonzoon”. En tot overmaat van ramp bevestigden de prominent aanwezige "bakvissen” dat er een hoog “kampvuurgehalte” in de zaal hing.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Luc,
Ik denk dat je de enige in de zaal was die er zo over dacht. Nicolay Dunger zong zijn al beperkte Engels met dubbele tong én vals, hij speelde naast zijn noten en wist de helft van de tijd nauwelijks waar hij was. Josh Ritter speelde inderdaad vrolijke popnummers met een hoog kampvuurgehalte. En ging wat de populaire, pseudo-geïmproviseerde toer op. Maar met ongezien plezier. En muziekvakmanschap.
Maar goed, zolang iedereen één van de twee goed vond, is iedereen ook tevreden. :-)

Jeroen.

25/06/06 12:53  
Blogger Luc zei...

Misschien heb ik me deels verkeerd uitgedrukt, maar Dunger was, ondanks zijn slechte performance, veel interessanter dan de gladde Ritter. In de bibliotheek heb ik 2 cd's van Dunger gevonden en daarop hoor je wat hij in betere omstandigheden kan. Indien ik de enige in de zaal was die dat vond, gaat alle eer naar Dunger, niet naar mij.

26/06/06 23:17  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage