woensdag, oktober 12, 2005

5

Vijf onaangeroerde broodjes lagen op de verlaten vergadertafel. Dat leverde me vijf dankbare gezichten op van daklozen die ik op weg naar huis een broodje aanbood. Misschien was het feest voor die mannen, zo’n broodje met parmaham, tomaat en mozzarella.
Nee, ik ben geen weldoener. Het heeft me behalve een kleine omweg en wat meer tijd, niets gekost. En ik kan ook niet beloven dat ik het volgende week opnieuw doe.

6 reacties:

Blogger Luc zei...

Ik wis onmiddellijk alle spam op mijn blog. Als iemand me kan vertellen hoe ik die vervelende 'comments' kan voorkomen, laat het weten. Bedankt.

16/10/05 16:51  
Blogger koebus zei...

op de homepage van blogger... iets met letterverificatie, het lijkt te werken...

17/10/05 14:29  
Anonymous jwl zei...

Geen weldoener wellicht, maar desalniettemin zou het toch mooi zijn als dit meer gebeurde. Te bedenken hoeveel voedsel onnodig wordt weggegooid terwijl er zoveel mensen behoefte aan hebben.

Ooit werd ik op straat om geld gevraagd. Dat kon ik hem niet geven, maar wel een paar boterhammen. Maar deze meneer werd toen heel erg kwaad. Sindsdien zou ik het niet zo snel meer doen overigens.

17/10/05 16:19  
Blogger Luc zei...

@ koebus: interessante tip, maar kan je die 'letterverificatie' iets meer toelichten? Alvast bedankt.

@jwl: de eerste weigerde ook, maar zonder morren en niet omdat hij enkel centen wou, maar eerder omdat hij zo weinig at dat hij vreesde voor overdaad (volkomen terecht, denk ik).

En morgen is het weer dinsdag! Doet 'hij' het weer?

17/10/05 21:31  
Blogger koebus zei...

- ga naar de bloggerhomepage
- log in (dashboard)
- kijk onder "make money" en boven "blogger news"
- u ziet normaliter "unwanted comments?" en daaronder
- "turn on word verification..."

een kind kan de was doen :-)

17/10/05 23:58  
Blogger Luc zei...

Het kind DEED de was en tijdens die operatie sloop een allerlaatste ongewenste comment binnen, echt waar! Bedankt koebus!

18/10/05 00:56  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage