woensdag, januari 30, 2008

Brussel en de dreiging

Het OCAD (Orgaan voor de Coördinatie en Analyse van de Dreiging) heeft zijn analyses verfijnd op basis van gerechtelijke informatie en informatie die het gekregen heeft van nationale en internationale correspondenten en de conclusie is dat er geen reden is om het huidige verhoogde dreigingsniveau te herzien. “Het is niet de bedoeling paniek te zaaien of de stad volledig te blokkeren maar we willen geen enkel onnodig risico nemen”!

Wat het Orgaan sindsdien (21 december 2007) en nog steeds doet is de stad blokkeren en onnodige risico’s nemen! Tijdens de eindejaarsperiode en de daarop volgende 14-daagse van nieuwjaarsrecepties en -drinks alom werden er in het hele gewest geen alkoholkontroles uitgevoerd. Niet dat ik daar persoonlijk last van heb, maar het is contraproductief ten aanzien van de gevoerde BOB-campagnes. In alle winkelcentra en metrostations zijn de vuilbakken hermetisch afgesloten, terwijl Net Brussel vruchteloos probeert om de bewoners aan te manen het afval in de hiervoor bestemde recipienten te deponeren.

Maar wat me het meest stoort is dat die vermeende terroristen geen gezicht hebben/krijgen. Het is al jaren dat ik hoopte om eindelijk eens een terrorist van dichtbij te mogen aanschouwen, maar ook dat gunnen ze ons niet. We kregen tot op heden zelf niet eens een robottekening van “de” terroristen te zien!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage