zaterdag, april 04, 2009

De laatste post

U leest het goed, waarde lezer, dit is het allerlaatste bericht dat ik op mijn weblog plaats.
Niet zonder gemengde gevoelens, want enerzijds ben ik best wel tevreden over mijn prestaties van de afgelopen jaren, maar anderzijds geeft het medium me niet meer de gewenste voldoening.
Het is niet zo dat ik jullie niets meer te vertellen heb, maar ik kan de moed niet meer opbrengen om overdag te observeren, te beleven of kritisch te lezen en dan naderhand die gedachten in een zinvolle tekst neer te schrijven en te publiceren.
Het is vooral het gebrek aan een dialoog, via de commentaren, dat me ontgoochelde. Maar dit is wellicht eigen aan deze tijd, waarin we vooral ondergaan en onze bedenkingen aan de toog ventileren met gelijkgezinde. Kortom, ik ben blij dat ik het gehad heb, maar ik zal het geen moment missen!

5 reacties:

Anonymous mIKe zei...

Ik wens U, eveneens met gemengde gevoelens, veel succes aan de toog! Dat U blijve ventileren, in welke vorm dan ook ..

6/04/2009 10:05  
Anonymous Bjorn zei...

ik pleit zelf schuldig (ik heb u vaak gelezen, maar niet gereageerd), maar vind het toch jammer...

6/04/2009 11:35  
Anonymous Sas zei...

Welaan, dan heeft U nu wellicht tijd over om eens naar het lage Noorden te trekken om in een stads dorpje tussen de koeien de dialoog te hervinden met halve oren en hele kaaskoppen ;) Be our guest.

8/04/2009 21:39  
Blogger Luc zei...

@ mIKe: wees maar zeker, ik blijf ventileren. Ik blijf jou trouwens volgen, want jij slaagt er als enkeling wonderwel in een dialoog op gang te brengen. Succes!

@ Bjorn: spijtig van de gemiste kansen, maar dat maakt jou als lezer absoluut niet minderwaardig. Misschien neem ik op een bepaald moment de draad weer op.

@Sas: mijn voorkeur gaat uit naar het hoge Noorden, maar ik kom er niet zonder dat lage Noorden. Ik vergeet jullie niet!

13/04/2009 23:44  
Blogger Spreekbuis zei...

Heeft iemand toevallig een recent contactgegeven (mailadres/telefoonnummer) van Luc?

Hartelijk bedankt!

spreekbuis ( рunt ) vzw ( аt ) gmail ( рunt ) com

17/01/2011 15:48  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage